Elokuu innostaa!

04.08.2021

Elokuu innostaa tarttumaan uusiin haasteisiin. Uudet ideat ja toimintamallit tarvitsevat kuitenkin tilaa kasvaakseen. Mistä vanhasta olet valmis luopumaan? Mitä kirjaat tämän syksyn NOT-to-do -listallesi?

Uusi reppu, uusi harrastus, uusi kampaus, uudet kengät töihin... Elokuu tuo yllättäen paljon uutta mieleen vaikka arjen raamit olisivatkin vanhat tutut. Uudesta innostuminen on ihanaa! Jossain vaiheessa lokakuussa alkaa kuitenkin jo väsyttää. Viimeistään marraskuussa elämä on taas sitä samaa, harmaata arkea, johon tänäkään vuonna ei siis tullut muutosta. Ehkä sitten tammikuussa taas voi yrittää jotain uudenvuodenlupausta.

Mitä kirjaat tämän syksyn NOT-to-do-listallesi?

Jos arjessa perusasiat toimii, ei niitä kannata lähteä muuttamaan muutoksen vuoksi. Tylsyydestä kannattaa yrittää nauttia, sillä se ruokkii luovuutta. Jos taas oikeasti haluaa muutosta, täytyy olla valmis myös luopumaan vanhasta. Oikeat muutokset eivät tapahdu hetkessä. Vaikka olisit itse valmis luopumaan vanhoista tavoista, niistä ei välttämättä pääsekään kerralla irti. Anna itsellesi aikaa. Anna tylsyydelle mahdollisuus. Kun huomaat, että kerrankin vältit vanhan sudenkuopan, muista onnitella itseäsi ja iloita!