Työnohjaus

Työnohjaus on työhön liittyvien kysymysten tarkastelua. Ohjaustapaamisissa voidaan keskittyä työn kehittämiseen, työn ilon vahvistamiseen ja työhyvinvoinnin tukemiseen. Työnohjauksessa voidaan löytää ratkaisuja haastaviin tilanteisiin ja vapauttaa luovuutta jatkuvasta solmujen availusta varsinaiseen työn tekemiseen.

Toimin työnohjaajana ratkaisukeskeisesti, eli painopiste työskentelyssä on hyvän tulevaisuuden rakentamisessa. Mennyt kulkee mukanamme vuorovaikutukseen ja kohtaamisiimme, mutta syyllisten nimeämisen ja virheiden etsimisen sijaan kutsun asiakkaitani toiveikkuuteen, hyvä tulevaisuuden määrittelyyn ja arkisten, pienten tavoitteiden saavuttamiseen. Uskon myös, että ihmisyys sisältää paljon sellaista, jota on vaikea tai jopa mahdoton kuvata sanallisesti. Keskustelun tukena olenkin useiden asiakkaiden kanssa käyttänyt toiminnallisia menetelmiä sekä matalan kynnyksen luovia ja kehollisia harjoitteita.

Työnohjaus toteutetaan yksilötyönohjauksena tai pienissä ryhmissä. Ohjaustapaamiset on mahdollista toteuttaa livenä Keski-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Etelä-Pohjanmaalla. Etätyöskentely mahdollistaa ohjaukset kaikkialle. En osaa tehdä työnohjausta ilman huumoria, huomioithan tämän harkitessasi yhteistyötä.

Ryhmätyönohjauksen sisältöjä voivat olla esimerkiksi työyhteisön perustehtävä, voimavarat, kohtaamiset työssä tai haastavat asiakastilanteet.

Yksilötyönohjauksen sisältöjä voivat olla esimerkiksi omat rajat ja voimavarat, ammatillinen identiteetti tai työelämän suunta. 

Hinnat:

  • yksilötyönohjaus alk. 100€ / 45min +alv (24%)
  • ryhmätyönohjaus alk. 200€ / 90min. +alv (24%)
  • Teen vuoden 2022 loppuun asti työnohjausta opiskelijahinnalla, kysy tarjous!

Lisää tietoa työnohjauksesta ja työnohjaajista!